EPITRAPEZIO 2022

Ο φετινός διαγωνισμός EPITRAPEZIO 2022 θα ξεκινήσει στo AthensCon 2022 Κυριακή 27/11/22, στο Κλειστό γήπεδο Π. Φαλήρου (Tae Kwon Do) και η τελική φάση θα γίνει εντός του 2023. H τελική φάση θα πραγματοποιηθεί εντός 6-8 μηνών.

Σκοπός του διαγωνισμού είναι να δίνει κίνητρο για τη δημιουργία αξιόλογων τίτλων που θα μπορούν να σταθούν στην εγχώρια και διεθνή αγορά.

Καλή επιτυχία στους διαγωνιζόμενους κι ευχαριστούμε θερμά όλους εκείνους που αγκαλιάζουν την διοργάνωση όλα αυτά τα χρόνια!

Για τους όρους συμμετοχής, τον διαγωνισμό και τα παιχνίδια που συμμετέχουν μπορείτε βρείτε περισσότερες πληροφορίες στο: https://epitrapezio.com/terms-of-participation-2022/

Flesh and Blood τουρνουά από τους OrganizedPlay.eu και Fantasy Shop

 

Σας καλωσορίζουμε σε ένα Flesh and Blood τουρνουά από τους OrganizedPlay.eu και Fantasy Shop, που θα πραγματοποιηθεί στο Athens Con!

Ημερομηνία:
➤ 27/11/2022

Format:
➤ Classic Constructed Swiss

Κόστος Συμμετοχής:
➤ 12 ευρώ

Δωροθεσία:
Μέχρι 16 παίχτες ➤ 2x boosters για κάθε παίχτη, 2x Quicksilver Dagger (Cold Foil)), 1x Official Playmat, Predatory Streak (Extended Art Rainbow Foil)
17 – 24 παίχτες ➤ 1x EXTRA Cold Foil
25 – 32 παίχτες ➤ 1x EXTRA playmat
➤ 🥇Νικητής:
1x Quicksilver Dagger (Cold Foil)
➤ 🥈2η Θέση:
1x Quicksilver Dagger (Cold Foil)
➤ 🥉3η Θέση:
3x Predatory Streak (Extended Art Rainbow Foil)
➤ 4η με 16η Θέση:
3x Predatory Streak (Extended Art Rainbow Foil)
➤ 1x Official Playmat κλήρωση (εξαιρούνται οι Cold Foil νικητές)
➤ 2x Boosters για κάθε παίχτη
➤ Κλήρωση Cold Foil Silver card για έναν τυχερό που θα παίξει στο επόμενο τουρνουά Δωρεάν
➤ Πόντοι για το πρωτάθλημα
(Δείτε τους κανόνες του πρωταθλήματος εδώ: https://bit.ly/FaBGreekLeague)

Το Marvel: Crisis Protocol

Το Marvel: Crisis Protocol είναι ένα επιτραπέζιο παιχνίδι με μινιατούρες που διαδραματίζεται στο Marvel Universe. Οι παίκτες συναρμολογούν, βάφουν και συλλέγουν μια ολοένα διευρυνόμενη σειρά πλαστικών μινιατούρων με μεγάλη λεπτομέρεια που αντιπροσωπεύουν εμβληματικούς χαρακτήρες της Marvel. Οι παίκτες επιλέγουν χαρακτήρες από τις συλλογές τους για να σχηματίσουν τη δική τους ονειρική ομάδα εμπνευσμένη από τη Marvel και στη συνέχεια φέρνουν τις δυνάμεις που έχουν επιλέξει ο ένας εναντίον του άλλου σε ένα διαδραστικό επιτραπέζιο όπου το ίδιο το έδαφος μπορεί να πεταχτεί, να συντριβεί και να καταστραφεί κατά τη διάρκεια της εξαιρετικά ισχυρής αναμέτρησης.

A Song Of Ice And Fire

A Song of Ice & Fire: Tabletop Miniatures Game ειναι ενα ανταγωνιστικο παιχνιδι με μινιατουρες για δυο οι περισσοτερους παιχτες. καθε παιχτης ελενχει εναν απο τους μεγαλους οικους του Westeros. Διοικωντας μοναδες μαχης, στρατολογοντας θρυλικους ηρωες και χειραγωγοντας το πολιτικο προσκυνιο σε μια προσπαθεια να κατακτησουν το μεγαλυτερο επαθλο: τον Σιδηρο Θρονο!

Masters Of The Universe

Το Masters of the Universe: Battleground είναι ένα παιχνίδι αψιμαχίας σε φανταστικό περιβάλλον για δύο παίκτες, αναπαριστώντας τον πόλεμο ανάμεσα στις ισχυρές δυνάμεις της Eternia: Τους Masters of the Universe και τους Evil Warriors. Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, κάθε παίκτης ελέγχει χαρακτήρες από μια από τις δύο αυτές δυνάμεις και την εξοπλίζει από μια γκάμα όπλων και αντικειμένων, χρησιμοποιώντας τους για να επιτύχει στόχους, να ολοκληρώσει υπο-αποστολές και να υπερνικήσει την αντίπαλη δύναμη.
Με εκατοντάδες συνδυασμούς χαρακτήρων και αντικειμένων, αλλά και ένα καινοτόμο σύστημα ενεργοποίησης, κάθε παιχνίδι του Masters of the Universe: Battleground προσφέρει μια μοναδική και διασκεδαστική εμπειρία.
Έχεις αυτό που χρειάζεται για να γίνεις ένας Άρχοντας του Σύμπαντος?

Super Fantasy Brawl

Το Super Fantasy Brawl είναι ένα διασκεδαστικό, γρήγορο ανταγωνιστικό επιτραπέζιο παιχνίδι με μινιατούρες. Οι παίκτες επιλέγουν μια ομάδα από 3 ήρωες και συνδυάζουν τις μοναδικές τους κάρτες ενεργειών για να δημιουργήσουν μια τράπουλα συνεργειών. Το παιχνίδι είναι χωρίς θεματικούς περιορισμούς, με τους παίκτες να επιλέγουν όποιο συνδυασμό ηρώων θέλουν.