ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ

Καθ’ όλη τη διάρκεια του AthensCon, γίνονται εργαστήρια ειδικού ενδιαφέροντος σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα. Παρακάτω θα βρείτε αναλυτικό χρονοδιάγραμμα, καθώς και πληροφορίες / λεπτομέρειες σχετικά με τα θέματα που θα καλυφθούν στο κάθε εργαστήριο, αλλά και τους επίλεκτους εισηγητές που τα έχουν αναλάβει.

Η συμμετοχή στα εργαστήρια είναι δωρεάν. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμμετέχουν συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα ενδιαφέροντος. Αυστηρά 50 θέσεις ανά εργαστήριο. Για τις θέσεις που δε θα έχουν προκρατηθεί, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Συμπληρώστε τώρα την φόρμα για να κάνετε κράτηση με τον τίτλο του εργαστήριου που θέλετε, οι ενδιαφερόμενοι που προκρατήσουν θέση στα εργαστήρια θα ενημερωθούν μέσω e-mail. Την ημέρα του εργαστηρίου οι συμμετέχοντες θα πρέπει να περάσουν από το γκισέ πληροφοριών, για να δηλώσουν την παρουσία τους. Επίσης, θα πρέπει να βρίσκονται στην αίθουσα των εργαστηρίων τουλάχιστον 10 λεπτά πριν από την ώρα έναρξης. Οι αργοπορημένοι δε θα γίνονται αποδεκτοί στην αίθουσα μετά την ώρα έναρξης.

Σας θυμίζουμε ότι για την είσοδο στο συνέδριο πρέπει να έχετε αγοράσει εισιτήριο.

ΣΑΒΒΑΤΟ 26 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Game Design From Theory to Practice
Σάββατο 13:00-14:30

Συντελεστές: Ελίνα Ραινιώτη, Κωνσταντίνος Λέκκας, Βαγγέλης Μπαγιαρτάκης, Αναστάσιος Γρηγοριάδης Πως από το έχω μία ιδέα για ένα επιτραπέζιο παιχνίδι φτάνουμε στο σχεδιάζουμε ένα επιτραπέζιο παιχνίδι.

Read More »

Carla Cohen
Παραδοσιακή δημιουργία εξωφύλλου από το προσχέδιο ως το τελικό χρώμα με λαδομπογιές
Σάββατο 15:30

Παραδοσιακή δημιουργία εξωφύλλου από το προσχέδιο ως το τελικό χρώμα με λαδομπογιές. Η master δημιουργός εξωφύλλων Carla Cohen θα σας δείξει όλη την δημιουργική διαδικασία.

Read More »

Rafa Sandoval
StoryTelling 101
Σάββατο 16:30

Έχετε μια ιστορία που θέλετε να πείτε? Τέλεια! Από που όμως ξεκινάς και πως να συνεχίσεις;Ο Rafa Sandoval θα σας πει την Αλφάβητο του δημιουργού.

Read More »

ΚΥΡΙΑΚΗ 27 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Frank Quitely
Reading Images
Κυριακή 13:30

O Frank Quitely εξετάζει σελίδες κόμικς, εξώφυλλα, εικονογραφήσεις και εξηγεί πως αυτές οι εικόνες διηγούνται ιστοριες.

Read More »